Vorssa Ink jälleenmyyjät

Vorssa Ink korvakorujen jälleenmyyjät

Tiesithän, että korvakorujamme voit ostaa muualtakin kuin meidän verkkokaupasta. Mikä onkaan parempi tapa tutustua korvakoruihin, kuin päästä hypistelemään ja heiluttelemaan korvakoruja ihan fyysisesti.

 

Lähellä sinua olevien jälleenmyyjien etsintä on tehty äärettömän helpoksi. Suuntaa osoitteeseen https://vorssaink.fi/pages/jalleenmyyjakartta ja kirjoita hakukenttään paikkakunta. Vasemmalla puolella olevasta sarakkeesta näet paikkakunnalla toimivien yritysten nimet, verkkosivut ja yhteystiedot. Oikealla puolella olevasta kartasta näet yrityksen sijainnin! Kätevää eikö! 

 

 

Jokaisella jälleenmyyjällä on oma valikoimansa Vorssa Ink:in tuotteita. Ottamalla yhteyttä myyjään, voit varmistaa nykyisen tuotevalikoiman laajuuden. Jos korvishuuma iskee näin keskellä kesää, mitä mainioin kesälomareissun pysähdys voikin olla korvisostokset. Meidän jälleenmyyjinä toimii monta kampaamoa, kauneuden alan yritystä, vaateliikettä ja secondhand-yritystä. Korvispongailun yhteydessä onkin hyvä laittaa kuntoon hiukset, kasvot ja vaatekaapin. 

 

Jälleenmyyjistämme pohjoisimmat löytyvät Kemistä ja eteläisimmät Suomen Turusta. Joten vielä on monta kaupunkia täyttämättä. Oletko kenties siis itse yrittäjä, pyörität kivijalkaliikettä, kierrät turuja ja toreja tai osaamisesi on omassa verkkokaupassasi. Haluaisitko tulla osaksi Vorssa Ink:in glitter kimalletta?

 

Meillä jälleenmyyjille on tarjolla oma tukkureiden verkkokauppa. Jos kiinnostuit käy tutustumassa osoitteessa https://vorssaink.fi/pages/tietoa-jalleenmyyjille-vorssa-ink ja sitten kun hullaannuit välkkeestä ja glitteristä käy rohkeasti täyttämässä hakulomake: https://vorssaink.fi/pages/hae-vorssa-ink-jalleenmyyjaksi 

 

Ja jottei tämä vielä tähän loppuisi, muistathan seurata meitä https://www.instagram.com/vorssaink/ . Instagramin Storyssa jaamme usein jälleenmyyjiemme postauksia.

FAQ

← Vanhemmat postaukset Uudemmat postaukset →

Jätä kommentti

Blogit

RSS

Tagit

Korvakoruriippuvuus - Muinainen myytti vai tunnistamaton riippuvuus
Inspiraatio korvakoruholisti korvakoruriippuvuus muoti-ilmiö

Korvakoruriippuvuus - Muinainen myytti vai tunnistamaton riippuvuus

Korvakoruriippuvuus on ilmiö, jota monet muodin ystävät ovat raportoineet kautta aikojen. Me Vorssa Inkillä otamme tämän ilmiön vakavasti. Monet asiakkaat kertovat tuntevansa olonsa puutteelliseksi ja ahdistuneeksi...

Lue lisää
Vorssa Ink:in henkilökunta
FAQ valmistus

Vorssa Ink:in henkilökunta

On aika tutustua meihin! Ketä kumma täällä verkkokaupan toisella puolella teitä oikein on palvelemassa ja korvakoruja valmistamassa. Chattibotteja meillä ei ole ja sähköposteihinkin vastaa ihminen. Sosiaalista mediaakin...

Lue lisää