Vorssa Ink jälleenmyyjät

Vorssa Ink korvakorujen jälleenmyyjät

Tiesithän, että korvakorujamme voit ostaa muualtakin kuin meidän verkkokaupasta. Mikä onkaan parempi tapa tutustua korvakoruihin, kuin päästä hypistelemään ja heiluttelemaan korvakoruja ihan fyysisesti.

 

Lähellä sinua olevien jälleenmyyjien etsintä on tehty äärettömän helpoksi. Suuntaa osoitteeseen https://vorssaink.fi/pages/jalleenmyyjakartta ja kirjoita hakukenttään paikkakunta. Vasemmalla puolella olevasta sarakkeesta näet paikkakunnalla toimivien yritysten nimet, verkkosivut ja yhteystiedot. Oikealla puolella olevasta kartasta näet yrityksen sijainnin! Kätevää eikö! 

 

 

Jokaisella jälleenmyyjällä on oma valikoimansa Vorssa Ink:in tuotteita. Ottamalla yhteyttä myyjään, voit varmistaa nykyisen tuotevalikoiman laajuuden. Jos korvishuuma iskee näin keskellä kesää, mitä mainioin kesälomareissun pysähdys voikin olla korvisostokset. Meidän jälleenmyyjinä toimii monta kampaamoa, kauneuden alan yritystä, vaateliikettä ja secondhand-yritystä. Korvispongailun yhteydessä onkin hyvä laittaa kuntoon hiukset, kasvot ja vaatekaapin. 

 

Jälleenmyyjistämme pohjoisimmat löytyvät Kemistä ja eteläisimmät Suomen Turusta. Joten vielä on monta kaupunkia täyttämättä. Oletko kenties siis itse yrittäjä, pyörität kivijalkaliikettä, kierrät turuja ja toreja tai osaamisesi on omassa verkkokaupassasi. Haluaisitko tulla osaksi Vorssa Ink:in glitter kimalletta?

 

Meillä jälleenmyyjille on tarjolla oma tukkureiden verkkokauppa. Jos kiinnostuit käy tutustumassa osoitteessa https://vorssaink.fi/pages/tietoa-jalleenmyyjille-vorssa-ink ja sitten kun hullaannuit välkkeestä ja glitteristä käy rohkeasti täyttämässä hakulomake: https://vorssaink.fi/pages/hae-vorssa-ink-jalleenmyyjaksi 

 

Ja jottei tämä vielä tähän loppuisi, muistathan seurata meitä https://www.instagram.com/vorssaink/ . Instagramin Storyssa jaamme usein jälleenmyyjiemme postauksia.

← Vanhemmat postaukset

Blogit

RSS
Apua! Kun verkkokaupan info ei auta
FAQ

Apua! Kun verkkokaupan info ei auta

Emma Jaakkola

Oletko koskaan täyttänyt verkkokaupan ostoskoria täynnä innostusta vain huomataksesi, että matkalla on enemmän mutkia kuin ilmaisia ämpäreitä odottavien ihmisten jonossa? Ei hätää, tämä blogiteksti auttaa...

Lue lisää
Sädehdi pikkujouluissa upeilla korvakoruilla - vinkit valintaan
Inspiraatio mallisto

Sädehdi pikkujouluissa upeilla korvakoruilla - vinkit valintaan

Iida Junnikkala

Nyt saa kimaltaa! Jos jossain, niin pikkujouluissa on lupa loistaa. Korvakorut viimeistelevät juhla-asusi, ja voivat olla juuri se viimeinen silaus, joka tekee asustasi täydellisen. Nappaa...

Lue lisää