Sädehdi pikkujouluissa upeilla korvakoruilla - vinkit valintaan

Sädehdi pikkujouluissa upeilla korvakoruilla - vinkit valintaan

Vorssa Ink - korvisideat pikkujouluasuun

Nyt saa kimaltaa! Jos jossain, niin pikkujouluissa on lupa loistaa. Korvakorut viimeistelevät juhla-asusi, ja voivat olla juuri se viimeinen silaus, joka tekee asustasi täydellisen. Nappaa tästä vinkit Vorssalaiseen juhlatyyliin!

1. Överi blingit Glitteri Kuunsade -korvakorut

Kuunsateet

 Nämä överi blingit korvakorut eivät jää keneltäkään huomaamatta! Isot puolikuun muotoiset korvikset ovat erittäin näyttävät ja super blingit, mutta samalla kevyet ja mukavat käyttää. Valitse pikkujouluasuusi sopiva väri persoonallisista värivaihtoehdoista ja -yhdistelmistä. Onko klassisempi kulta enemmän sun juttu vai miltä kuulostaa Super Pinkki?

 

2. Rohkea tyyli Pääkallo -korvakoruilla

Jos haluat erottua joukosta ja tuoda asuusi ripauksen rohkeutta, valitse kimaltavat Pääkallo-korvakorut. Näillä korvakoruilla saat yksinkertaisestakin asusta näyttävän ja vaikuttavan!

Isot korvakorut säteilevät ihanissa glitteriväreissä. Valitse suosikkisi viidestä eri vaihtoehdosta! 

 

3. Ihanaa talvitunnelmaa Lumihiutaleilla

Viimeistele pikkujouluasusi kauniilla Lumihiutale - korvakoruilla! Nämä korvikset ovat ihana talvinen ja teemaan sopiva valinta jouluiseen menoon.

Kimaltavat lumihiutaleen muotoiset korvikset kimaltelevat aidon lumipeitteen tavoin. Jos haluat enemmän blingiä, valitse värivaihtoehdoista hopea pikkuhile. Hopeassa isohile -värissä on puolestaan ihanan juhlava ja herkkä tunnelma.

 

4. Kauniit Ruusut koivuvanerista

Ruusut

Eikö kimalle oo sun juttu? Kokeile puukorvakoruja! Kauniit Ruusu -korvakorut on valmistettu kotimaisesta koivuvanerista. Tatuointien maailmaa henkivää ruusukuvio on saatu koivuvaneriin UV-tulostamalla. Punaisten korvisten taustapuoli on musta.

Tiesitkö, että ruusu on erittäin suosittu kuva-aihe tatska maailmassa? Ruusu symboloi tatuoinneissa muun muassa rakkautta ja kauneutta.

 

5. Sähäkkää asennetta salaman muotoisista suosikeista

Lightning Akryyli

Loista pikkujouluissa sähäkillä salaman muotoisilla korvakoruilla! Valitse suosikkisi näistä salaman muotoisista koruista:

Lightning Akryyli

Lightning -akryylikorvakorut loistavat upeissa peiliakryyliväreissä, joissa on musta tausta. Holo-väri on puolestaan ihanan kepeää läpinäkyvää akryyliä, joka elää valon mukana mielettömällä värikirjolla.

Salamat

Salamat -korvakoruja löytyy useissa säteilevissä glitteriväreissä. Valittavanasi on niin klassinen hopea, kuin räväkkä neonpinkki, joten löydät taatusti asuusi sopivan parin. Jos haluat jouluista tunnelmaa, valitse väreistä esimerkiksi punainen tai hopea akryyli. Myös ihana metsänvihreä sopii jouluiseen asuun! Korvakorujen molemmin puolin kimalteleva glitteri on erittäin näyttävää ja ihanan blingiä.

6. Drops -korvakorut tekevät asusta juhlavan

Drops korvakorut

Tyylikkäät Drops-korvakorut viimeistelevät yksinkertaisenkin pikkujouluasun juhlavasti. Kauniit korvakorut ovat erittäin näyttävät, mutta samalla kevyet ja mukavat käyttää.

Drops-korvakoruja löytyy kolmessa eri yksivärisessä peiliakryylivärissä. Klassinen punainen ja juhlava ruusukulta sopivat pikkujouluasuihin erinomaisesti. Jos haluat enemmän blingiä valitse epoksihartsista valmistettu ​​Daaaaam!! Drops-malli.

 

Eikö näistä vielä mitkään napannut? Miten olisi nämä ihanat vaihtoehdot:

Daaaaam!! Drop Hoops

 Ihanat överi blingit juhlakorvikset! Viimeistelee pikkujouluasusi tyylikkäästi.  

Double Love Acrylic

Näissä ihanissa sydänkorviksissa on tuplasti rakkautta ja asennetta! Isot korvakorut ovat erittäin näyttävät, mutta samalla kevyet ja mukavat käyttää. 

Awesome Hoops

Niin blingit ja niin AWESOME! Valitse suosikkisi viidestä eri kokovaihtoehdosta. 

Awesome Hoops

 

Vorssalainen pikkujouluvinkki:

Muista, että korvakorut voivat olla just se yksityiskohta, joka tekee juhla-asustasi täydellisen. Valitse rohkeasti korut, jotka heijastavat juuri sinun omaa persoonallisuuttasi ja tyyliäsi, ja anna niiden loistaa pikkujoulujen valokeilassa! Muista myös, että itsevarmuus on kauneutta parhaimmillaan, joten kanna korvakorujasi ylpeydellä ja loista menemään!

 

*Support your local earrings dealer*

← Vanhemmat postaukset Uudemmat postaukset →

Blogit

RSS
Vorssa Ink jälleenmyyjät
FAQ

Vorssa Ink korvakorujen jälleenmyyjät

Emma Jaakkola

Tiesithän, että korvakorujamme voit ostaa muualtakin kuin meidän verkkokaupasta. Mikä onkaan parempi tapa tutustua korvakoruihin, kuin päästä tunnustelemaan ja heiluttelemaan korvakoruja ihan fyysisesti.

Lue lisää
Apua! Kun verkkokaupan info ei auta
FAQ

Apua! Kun verkkokaupan info ei auta

Emma Jaakkola

Oletko koskaan täyttänyt verkkokaupan ostoskoria täynnä innostusta vain huomataksesi, että matkalla on enemmän mutkia kuin ilmaisia ämpäreitä odottavien ihmisten jonossa? Ei hätää, tämä blogiteksti auttaa...

Lue lisää