Asenne Ry x Vorssa Ink - Vorssalaiset asennekorvikset tukevat nuoria

Asenne Ry x Vorssa Ink - Vorssalaiset asennekorvikset tukevat nuoria

Mitä syntyy kun kaksi forssalaista oman alansa supernaista yhdistää voimansa yhteisen hyvän puolesta? - Uniikit ja upeat asennekorvikset, joiden tuotto menee forssalaisten nuorten hyväksi.

“Vorssalaisena toimijana ja itsekin vanhempana, on yhteistyö Asenne ry:n kanssa meille Vorssa Inkillä sydämen asia”. Vuonna 2019 perustettu forssalainen Asenne ry on voittoa tavoittelematon yhdistys, jonka missio on luoda tasa-arvoisempaa elämää mahdollisimman monella eri tavalla.

Yhdistys toteuttaa ennaltaehkäisevää ja tasa-arvoistavaa vapaaehtoistyötä, erityisesti keskittyen Forssan seudun nuorten ja nuorten aikuisten tukemiseen sekä yhteisöllisyyden vahvistamiseen.

Asenne ry:n tavoite on, että jokaisella nuorella on tasavertaiset mahdollisuudet tulla kuulluksi ja kohdatuksi omassa yhteisössään. Yhdistyksen toimintaan kuuluu esimerkiksi yhteisöllinen, vanhasta bensa-asemasta rempattu toimitila, josta löytyy bändikämppä, moponkorjauspaja sekä kahvilatoimintaa. Lisäksi yhdistys järjestää supersuosittuja, luvallisia ja vakuutettuja mopomiittejä.

Asennekorviksilla konkreettista hyvää

Vorssa Ink on ollut mukana tukemassa Asenne Ry:n toimintaa jo ihan alkumetreiltä. Yhteistyö alkoi jo ennen kuin yhdistys oli virallisesti pystyssä. Katan ensimmäinen tukituote ei tosin ollut korvakorut, vaan yhdistyksen maskotti, nahkaliivinen motoristikoira. 

Asenne Ry X Vorssa - yhteistyökorvakorut syntyivät keväällä 2023. Asenne Ry:n toinen perustajista, Paula Vigilant, myöntää olevansa “suhteellisen addiktoitunutVorssa Inkin korvakoruihin ja omistavansa kolmisenkymmentä paria omasta takaa. Näin ollen oli selvää, että juuri korvakorut olisivat mitä hienoin tukiele Vorssa Inkiltä. Yhteistyötuumin syntyi ajatus Asenteen kruunulogon muotoisista korvakoruista. Parin viikon jälkeen ideoinnista Paulalla olikin ensimmäinen pari jo käytössä.

Omat Asenne ry X Vorssa -korvakorut voit hankkia itsellesi täältä. Näyttävät glitterikorvikset on valmistettu käsityönä Forssassa, kauniista ja kevyestä akryylilevystä

Korvakorujen tuotto menee lyhentämättömänä Asenne Ry:n toimintaan, mahdollistaen esimerkiksi toimitilan vuokran maksun ja siten takaamalla turvallisen kokoontumispaikan nuorille.

Paula on kiitollinen Vorssa Inkille erityisesti siitä, että toinen, saman arvomaailman jakava paikallinen yrittäjä antaa kasvonsa ja tuotteensa yhdistyksen toiminnan edistämiseksi. Tällaisilla tukitoimilla mahdollistetaan nuorille mm. turvallinen kokoontumispaikka, johon tulla juuri sellaisena kuin on, ilman, että kukaan tuomitsee. Lisäksi toiminnalla tuetaan nuorten harrastusmahdollisuuksia ja tehdään yhteistyötä oppilaitosten, koulukuraattorien, lastensuojelutahojen ja rikosseuraamuslaitoksen kanssa.

Voit tukea yhdistyksen toimintaa paitsi hankkimalla oman parin upeita asennekorviksia tai liittymällä esimerkiksi yhdistyksen kannatusjäseneksi. Asenne Ry:n toimintaan voit tutustua tarkemmin täällä.

*Support your local earrings dealer*

 

← Vanhemmat postaukset Uudemmat postaukset →

Blogit

RSS
Sädehdi pikkujouluissa upeilla korvakoruilla - vinkit valintaan
Inspiraatio mallisto

Sädehdi pikkujouluissa upeilla korvakoruilla - vinkit valintaan

Iida Junnikkala

Nyt saa kimaltaa! Jos jossain, niin pikkujouluissa on lupa loistaa. Korvakorut viimeistelevät juhla-asusi, ja voivat olla juuri se viimeinen silaus, joka tekee asustasi täydellisen. Nappaa...

Lue lisää
Maija X Vorssa - korvakorut kaikille oman elämänsä rokkareille
mallisto

Maija X Vorssa - korvakorut kaikille oman elämänsä rokkareille

Iida Junnikkala

Kotimaiset MAIJA X VORSSA -korvakorut ovat laulaja lauluntekijä Maija Vilkkumaan kanssa yhteistyönä toteutetut supermageet korvikset. “Ne ei tahdo mua ne tahtoo Ingalsin Lauran essussaan kiltisti...

Lue lisää