Maija X Vorssa - korvakorut kaikille oman elämänsä rokkareille

Maija X Vorssa - korvakorut kaikille oman elämänsä rokkareille

Posted by Iida Junnikkala on

Maija Vilkkumaa korvakoutKotimaiset MAIJA X VORSSA -korvakorut ovat laulaja lauluntekijä Maija Vilkkumaan kanssa yhteistyönä toteutetut supermageet korvikset.

“Ne ei tahdo mua

ne tahtoo Ingalsin Lauran

essussaan kiltisti tottelemaan

mut vielä mä nousen ja maailmalle nauran

vielä joskus teen niin kuin huvittaa

ja niitä kaduttaa”

Tätä myöntää itse korviskauppiaskin hoilanneensa vuosien varrella kesäfestareilla. Vaan eipä olisi kauppias silloin arvannut, että tulevaisuudessa saisi yhteistyötarjouksen itse Maija Vilkkumaalta. Kun yhteydenotto Maijan tiimiltä Vorssa Inkille tupsahti, päätös yhteistyöhön ryhtymisestä oli selvä.

“Olen kovasti iloinen ja häkeltynyt tästä mahdollisuudesta toteuttaa Maijalle korvikset. Varsinkin ku nää on ihan meitä, ihan Vorssa Inkin juttu!! Glitteriä ja särmää muotoa.” Kata summaa.

Maijassa ja hänen musiikissaan on sitä samaa henkeä, jota me Vorssa Inkillä haluamme välittää - rohkeutta olla oma itsensä ja toteuttaa omia unelmiaan. Sinä tiedät kuka olet ja mikä on sinun juttusi. Haluat tuoda sen rohkeasti esiin piittaamatta muista, olla oman elämäsi rokkistara.

Maija Vilkkumaa korvikset

MAIJA X VORSSA -korvakorut on muotoiltu Maijan "M"-logon innoittamana. Toive logon hyödyntämisestä tuli Maijalta. Kata ryhtyi tuumasta toimeen suunnittelemaan toteutusta ja sopivia materiaaleja. Ei kestänyt kauaakaan, kun Maijalla oli jo ensimmäinen pari MAIJA -korvakoruja koekäytössä.

Korvakorujen värit valittiin yhdessä Maijan kanssa. Toiveet turkoosista ja hopeasta olivat ensimmäisiä väri-ideoita, jotka tulivat Maijalta itseltään. Rinnalle valittiin ajattomia värejä, jotka elävät pitkään ja kestävät aikaa. Turkoosin ja hopean lisäksi väreiksi valikoituivat punainen, kulta, magenta ja musta. Vorssalaiseen tyyliin glitteriä tietysti unohtamatta, sitä on korvisten molemmat puolin.

Korvakorujen materiaaliksi valikoitui akryyli. Materiaalina akryyli on paitsi näyttävää ja kestävää, myös erittäin kevyttä. Tämän ansiosta isotkaan Maija -korvakorut eivät ole raskaat, vaan lähes huomaamattomat käytössä. Materiaali myös sopii hyvin M-kirjaimen särmikkääseen muotoon.

Maija X Vorssa -korvakorut eivät ole vain koruja, vaan ne kantavat mukanaan tarinaa rohkeudesta ja unelmien seuraamisesta. Ne muistuttavat meitä siitä, että voimme olla juuri niitä rohkeita ja kauniita, uniikkeja omia itsejämme. Hanki omat Maija X Vorssa korvikset täältä.

*Support your local earrings dealer*

← Older Post Newer Post →

Blogit

RSS
Sädehdi pikkujouluissa upeilla korvakoruilla - vinkit valintaan
Inspiraatio mallisto

Sädehdi pikkujouluissa upeilla korvakoruilla - vinkit valintaan

By Iida Junnikkala

Nyt saa kimaltaa! Jos jossain, niin pikkujouluissa on lupa loistaa. Korvakorut viimeistelevät juhla-asusi, ja voivat olla juuri se viimeinen silaus, joka tekee asustasi täydellisen. Nappaa...

Read more
Asenne Ry x Vorssa Ink - Vorssalaiset asennekorvikset tukevat nuoria
mallisto

Asenne Ry x Vorssa Ink - Vorssalaiset asennekorvikset tukevat nuoria

By Iida Junnikkala

Mitä syntyy kun kaksi forssalaista oman alansa supernaista yhdistää voimansa yhteisen hyvän puolesta? - Uniikit ja upeat asennekorvikset, joiden tuotto menee forssalaisten nuorten hyväksi. “Vorssalaisena...

Read more